perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kuivapuku on iloinen asia...

Kohta suunta kohti Hämeenlinnan uimahallia ja kuivapukukurssin allasharjoitteita! Kurssi piti järjestää parille peruskurssilaiselle, jotka haluavat aloittaa sukeltamisen alusta lähtien kuivapuvuilla (viisas valinta muuten). Pitänee vetää allastreenit tuplakympeillä, kun isommissa on helikkaa sen verran ettei viitti ihan altaalla tuhlata...

7. päivä olisi tarkoitus suunnata Suomenlahdelle tekemään (toivottavasti) viimeiset kurssisukellukset, niin saa sitten taputeltua koko tech1-kokonaisuuden pakettiin. Toukokuussa ei sitten olekaan vielä muuta sovittua kuin Orbiitin reissu kuun lopussa, kesäkuussa jatketaan siitä sujuvasti Saarenmaalle. Ja kesäkuun 18. päivä olisi tarkoitus lähteä Jut', Feldtmann:lle, jonne yritin viimeksi viime syksynä: silloin aikeeni estettiin flunssan ja Merivartioston saumattomalla yhteistyöllä.

Hämeenlinnan sukeltajissa laskettiin heliumin hintaa, eipä haittaa ollenkaan. :) Nyt vaan pitäisi kahmia lisää kokemusta syvistä sukelluksista ja tietysti harjoitella lisää ihan perusjuttuja kuten poijun ampumista ja dekokannujen kanssa pelaamista. No, kai tässä jokusen dyykin vielä kerkeää tehdä ennen jäiden tuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti