sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kumiallergia

Norjassa lutatessa alkoi niskaan tulla kutiavaa ihottumaa. Niskan lisäksi kutina levisi korvanlehtiin ja kaulalle, onneksi kaulalle ei tullut niin paljon näppylöitä. Ei se paljon lohduttanut kun heräsin joskus yöllä kun niskaa ja korvanlehtiä kutitti ihan tosissaan. Muistui siinä sitten mieleen, että Repallahan oli kanssa ongelmia kuivapuvun hupun kanssa ja syynä oli kai jonkin sortin neopreeniallergia.

Kotimaahan palattua ihottumakin alkoi häviämään, mutta perjantaina se palasi kuivapukukurssin jälkimainingeissa. Ei näytä kovin ruusuiselta kevään sukellusten osalta, jos tuommoista pukkaa joka dyykin jälkeen! Jos nahka saisi kunnolla palautua, niin ehkä tuo puhkeamiskynnys olisi silloin suurempi kuin yksi sukellus, mutta kun mieli tekisi pinnan alle...

Äskettäin googlailin tuolla neopreeniallergialla ja löytyihän sitä aiheesta jotain. Terveydenhuoltopuolelle ominaisella jargonilla saa sotkettua asian kuin asian, mutta näyttäisi vähän siltä, että minulla on kuivan ihon lisäksi jonkinlainen kumiallergiakin. Onneksi tästä selviää vaihtamalla hupuksi kotimaista tuotantoa olevan kuivahupun, ehkä.

Jostain pitäisi vain nyhjäistä aimo tukko rahaa ja ennen kaikkea aikaa tuohon vaihtotyöhön. Nyt olisi (ehkä) aikaa, mutta rahan kanssa on tiukempaa. Kesällä ei oikein olisi aikaakaan, tuskinpa oikein irtonaista rahaakaan, ei sen puoleen. Saas nähdä kuinka käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti