maanantai 23. toukokuuta 2011

Video Dornier DO-26:lta

Tässä se nyt on, viimeisin tuotokseni (jos kuva ei näy, niin klikkaa tästä):

Dornier DO-26 from Ville Tuovinen on Vimeo.

Video on siis kuvattu Narvikissa, Norjassa ja kohteena on saksalainen Dornier DO-26 lentovene. Kyseinen lentovene on mallinsa ensimmäinen kappale, kaiken kaikkiaan näitä rakennettiin 6 kipaletta. Alkujaan tämä DO-26 Seeadler (seeadler = merikotka) lensi Lufthansan väreissä. Videolla pari ensimmäistä kuvaa onkin juuri siviiliajoilta, vaikka hakaristi pyrstöstä löytyykin.

Miehistöä koneessa oli 4 henkeä ja alunperin konetyypillä oli tarkoitus lentää postia Saksan ja USA:n välillä. DO-26:lla oli mittaa noin 24,5 metriä ja kärkiväli oli 30 metriä. Lentovene oli varustettu neljällä dieselmoottorilla, jotka olivat asennettu lokinsiipien yläpinnoille, jonossa kaksi per siipi. Siiven etupuolella olevat potkurit vetivät ja takapuolella olevat työnsivät. Takimmaisia moottoreita pystyttiin kallistamaan 10 astetta nousukiidon ajaksi.

Video on editoitu Openshot video editorilla ja musiikin on tehnyt Monaldo. Suurin osa videosta on Velin kuvaamaa, loput kuvasin itse. Tällä kohteella räpsin enemmän perinteisiä kuvia, mikä aiheutti selkeän materiaalin vähyyden omista otoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti