perjantai 27. toukokuuta 2011

Orbiitille mars

No niin, nyt alkaa olla viikonloput kamat pakattuna kauden ensimmäistä Orbiitin reissua varten. Parit tuplat ja kolme stagepulloa, näillä pitäisi pärjätä viikonloppu. Isommissa tuplissa on sopivaa trimiksiä niin, että ensimmäisen dyykin jälkeen voi vipata puolet pienempiin tupliin ja topata sitten molemmat kannut paikkarilla ja lopputuloksena on helitroksit kahdelle sukellukselle.

Varmuuden vuoksi otan mukaan vähän "omiakin" koordinaatteja, jos laivalta löytyy porukkaa jota kiinnostaa sukeltaa vanhemmilla puuhylkykohteillakin. Ja tietty mukaan lähtevät printatut hylkykortitkin, joihin olen kerännyt vähän taustatietoa kohteista, harmi vaan etten voinut täydentää kansiota kun tulostin on rikki.

Helsinkiin lähdetään Velin kanssa hyvissä ajoin, heti kun olen päässyt hammaslääkärin piinapenkistä pois. Toivottavasti saa leegot sellaiseen kuntoon, että kestää sukeltaa. Duactiakin on vielä jonkin verran, joten näiltä osin voi lähteä melko luottavaisin mielin liikkeelle... :) Kaiholla muistelen aikoja, jolloin paineentasaus sujui ilman troppejakin. Medioxygenin lääkäri kyllä lupaili, että wanhat hyvät ajat voivat palatakin kunhan tuo nenän hoitoon tarkoitettu lääkekuuri on ohi. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti