tiistai 9. elokuuta 2011

Myynnissä Ursuitin suihkuverho

Laitetaan nyt myyntiin vanha kuivapukuni, Ursuit Heavylight Cordura FZ. Puku on siis etuvetskarilla varustettu, kuten mallinimen "FZ" kohtakin kertoo (front zipper) ja vetoketju on vaihdettu Ursukilla alkuvuodesta, samalla kertaa pukuun vaihdettiin kaulamansettikin. Operaatio maksoi noin 260 euroa eikä puvulla ole sen jälkeen sukellettu kuin maksimissaan kymmenen kertaa.

Heavylight edestä.

Pukua on paikkailtu liimailemalla ja pahimmat vuodot olenkin saanut kuriin. Jostain haarasaumasta se vuoti vielä maaliskuussa, ennen kuin liimasin haarasaumat melko isolta alalta. Viimeisimmän liimauksen jälkeen en ole puvulla sukeltanut, eli saattaa pitää vettä tai sitten ei. Myyn joka tapauksessa "vuotavana", niin ei tule ikäviä yllätyksiä.

Heavylight takaa.

Puku on sen verran vanha, ettei siinä ole ollut uutena kuin 1 reisitasku, vasempaan reiteen on liimattu siististi DTD:n tasku (joka on muuten sivumennen sanoen PALJON parempi kuin originaali). Molemmissa taskuissa on narulenkit tavaroiden kiinnittämistä varten.

DTD:n tasku vasemmassa reidessä.

Puvun tiedot yhteenvetona:
-Ursuit Heavylight cordura FZ
-Koko M, saapas 42
-Kaksi reisitaskua (1 kpl orginaali Ursuit ja 1 kpl DTD:n tasku)
-Uusi vetoketju
-Uusi kaulamansetti
-Ei rannemansetteja (uudet rannemansetit tulee mukaan)
-Katu-uskottava ulkonäkö
-Hinta 300 euroa

Puku sijaitsee tällä hetkellä Riihimäen seudulla, Matkahuollolla kulkee kauemmaksikin. Sovittaa voi ennen ostamista, mutta sukeltaa ei (ne puuttuvat rannemansetit). Yhteyden saa vaikka kirjoittamalla viestin tuohon kommenttikenttään tai soittamalla / tekstaamalla 050 - 3498 041.

3 kommenttia:

  1. Mikähän tämän koko on? Ja onko vakio kengät ja huppu?

    VastaaPoista
  2. Kuten tuolla yhteenvedossa todetaan on "Koko M, saapas 42". Huppu ja saappaat ovat ihan vakiotavaraa elikäs neopreenia ja ok-kunnossa (ehjät, mutta käytön jälkiä).

    VastaaPoista