keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Iso-Melkuttimella

Seuran foorumilla oli eilen ilmoitus iltasukelluksesta Melkulle. Reissu oli suunnattu lähinnä tuoreille peruskurssilaisille, joita paikalle ei kyllä saapunut ensimmäistäkään. No, tulipa itse kuitenkin käytyä pienellä iltapulahduksella.

Kelihän oli eilen mitä kesäisin, arska paistoi ja itikoita sun muita pörriäisiä riitti. Takakontissa oli pulloja ehkä hiukan yliampuva määrä Melkulle, kun kävin samalla reissulla hoitelemassa täytöt tallilla. Rannan parkkipaikalla oli oikein ruuhkaa, näytti olevan Riihimäen urheilusukeltajien jotain kurssisukelluksia menossa. Mattikin oli paikalla mönkijän kanssa, oli kiva jutella pitkästä aikaa.

Itse sukelluksesta jäi vähän huono maku, näkkärit olivat tosi huonot ja ne nähtävyydet puuttuivat edelleenkin. Lisäksi ykkönen piti vauhtia turhan kovana, liekö oli kiire pois. Rannalla totesin, että oli melkein kesän Melkun sukellukset käsitelty, mutta lievensin kantaani antamalla paikalle mahdollisuuden sinkkukamoilla tapahtuvalle kuvaussukellukselle. Paluumatkalla kävinkin vielä tsekkaamassa vaihtoehtoisen paikan veteen menolle, jota Matti suositteli. Josko sitten seuraavalla kerralla, kun vedet on uintilämpöisiä...

Lievä kumiallergia tuntuu taas vaivaavan, Orbiitin reissun jälkeen kaulan alue on kutissut ja eilinen ei ainakaan helpottanut. Näillä kuitenkin mennään, nahkaa kun ei saa vaihdettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti