maanantai 6. kesäkuuta 2011

Panga diving resort

Panga diving resort tarjoaa mukavaa majoitusta maaseudulla lähellä Panga Pankin kalliojyrkänteitä. Yövyimme päärakennuksessa kolmen yön ajan ja kaikeksi onneksi kelit suosivat: aurnko paistoi joka päivä. Kohderyhmälle, eli sukeltajille, palvelut ovat varmaankin riittävät, mutta ei sukeltaville perheenjäsenille meno saattaa olla liiankin rauhallista. Lapsille riittää pihamaata jossa voi riehua ja kesällä aikaa voi viettää hyvin vaikkapa rannalla. Hiekkarannasta ei kannata haaveilla, tai ainakin muistaa että raekoko on suurta eli rannat ovat kivikkoisia. Pikkukivistä saattaa löytää esimerkiksi simpukoiden fossiileita.

Huoneet olivat siistejä, mutta varustelultaan melko karuja. Huoneessamme oli yksi parivuode ja kaksi tavallista sänkyä sekä yksi yöpöytä, tuoleja ei ollut jääkaapista puhumattakaan. Sukellusvarusteet säilytettiin ilmavassa ulkorakennuksessa, jonne on tehty hyvät ripustuspaikat pukujen ja muiden varusteiden kuivattamiselle.

Tietääkseni vesijohtovettä ei suositella juotavaksi, joten ostimme menomatkalla Tallinnasta juomavettä mukaan. Hyvä idea olisi ollut ottaa mukaan esim. akkulaturi, jolloin kylmälaukussa olisi voinut pitää juomat kylmänä. Nyt kylmät juomat piti tilata baarista. Ruokajuomat piti myös tilata erikseen, ainoastaan aamupalalla oli juotavaa tarjolla, ja tietysti veneessä oli muutamia vesipulloja.

Henkilökunta oli mukavaa ja palvelualtista, suomenkielellä ei kyllä välttämättä pärjää. Lauantai-ilta oli varattu grilliherkuille, tarjolla oli hyviä makkaroita, lihavartaita, salaattia ja kastiketta sekä uskoakseni paikallista musiikkia autostereoista. Sauna oli kuumana koko illan ja porukka viettikin aikaa sisätiloissa pihalla parveilleiden itikkalaumojen takia. Vahva hyttysmyrkky on siis enemmän kuin paikallaan!

Herkkäunisten kannattaa varata mukaan korvatulpat, sillä äänieristys ei ollut kovinkaan kummoinen. Naapurihuoneista ei mökää kuulunut, mutta alakerran baarista / oleskelusalista puhe ja naurunremakka kyllä kuului, samoin matalammat saundit musiikista.

Yhteenvetona voisin todeta, että paikka täyttää erinomaisesti sukellustukikohdalle asetetut toiveet, mutta ei välttämättä sovi lapsiperheille. Hyvä keli tietysti pelastaa paljon, koska ulkona tekemistä riittää öpienemmillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti