sunnuntai 31. elokuuta 2014

Nurkkien siivousta eli sukelluskamaa myyntiin

Niin siinä vaan on käynyt, että nurkkiin on päässyt kertymään ylimääräiseksi muuttunutta sukelluskampetta. Äsken laittelin myynti-ilmoituksia Snorkkeli.netiin, mutta laitetaanpa tännekin. Toimitustapa ja -kustannukset ovat neuvoteltavissa, postitse räpylät ja bottomtimer 10 eur / pkt, maksu etukäteen. Akku on vielä kysymysmerkki, mieluiten kaupat naamatusten... Ojamon suuntaan kamppeet kulkee satunnaisesti, samoin kuin Haveriin, Melkullekaan ei ole pitkä matka. Näihin kilkeet tulee ihan ilmaiseksi, kunhan aikataulut täsmää. Paras tapa tavoitella on s-posti: tuovinen.ville(at)gmail.com.

Räpylät Technisub Idea3 (40 €)
Elämää nähneet, mutta täysin ehjät ja toimivat avokantaräpylät. Mielestäni ei niin hyvät kuin Jetarit, mutta kyllä näilläkin on aika paljon sukellettu, eli ei ole huonotkaan.

Räpylät päältä.
Räpylän koko "regular", itsellä kuivapuvun saapas kokoa 42. Uskoisin sopivan pari numeroa isompaan saappaaseen. Kokeilumahdollisuus sopimuksen mukaan.


Räpylät pohjapuolelta.
Mukaan tulee varaosana kantaremmi jossa on kiinni 1 kpl kokonainen pikalukko (uros- ja naaraskappaleet) ja 1 kpl pikalukon remmin puoleinen osa. Vararemmi näkyy kuvissa.

Uwatec Bottomtimer 330m (50 €) MYYTY!

Uwatecin bottomtimer tarpeettomana. Toimii hyvin, oliskohan kolmisen vuotta sitten ostettu. Paristoahan ei näihin itse saa vaihdettua (tai onnistuuhan sekin jos paneutuu asiaan, ainkain internetin mukaan), kestoikä on kuitenkin muistaakseni yli 10 vuotta. Bottomtimerissa on bungeekiinnitys.


Kaikki segmentit toimii, kuva tältä päivältä (31.8.2014).
Naarmut näytössä eivät näy kun ruutu on märkä, mutta en viitsinyt alkaa kastelemaankaan. Lisäksi näin ei tule naarmut yllätyksenä...

Nämä kapineethan on tekniikkasukelluspuolella aika yleisesti käytössä olevia back up -koneita, semmoisessa käytössä oli itsellänikin.

Scubamafia Lion-akku 14,8V + laturi (85 €)
Näistäpä en tullut ottaneeksi kuvaa, mutta Scubamafian sivuilta löytyy vastaavat myynnistä. Näppärästi saa kuvan lisäksi myös tekniset tiedot tuolta... Eli akku ja laturi. Myynnissä oleva akku ei enää todellakaan ole parhaassa iskussaan, paloaikaa ei löydy enää kuin parisen tuntia LED6-lampulla. Melkein jätin laittamatta myyntiin kun on jo niin heikko, mutta kyllähän tuolla vielä pari virkistysdyykkiä tekee. Akun päällä olevan kutistemuovin raksin joskus pois ja korvasin myöhemmin mustalla teippauksella. Tästähän ei tietysti ole muuta kuin kosmeettista haittaa, joka jää kaiken lisäksi akkukanisteriin piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti