perjantai 29. elokuuta 2014

Autoremppaa ja kohdekarttaa

Sukelluskamppeita Transitin takatilaan nostellessa olin kiinnittänyt huomiota, kun lattia antoi hiukan myöten pyöräkoteloiden vieressä. Koska ongelma ei ollut akuutti, en kiinnittänyt siihen juurikaan huomiota, kunnes joskus vilkaisin auton alle: ruostetta - ja paljon!

Parin viimeisen viikon viikonloput ovatkin nytten menneet sujuvasti sukellustukiauton remontissa, ja pinnan alle pääsystä ei ole ollut toivoa. Autoon piti hitsailla hiukan uutta peltiä, ja sitä varten piti verestää vanhoja hitsaustaitoja. Sainkin uudet palaset paikoilleen Kempin metalliliimalla, mutta jälki on sellaista, etten viitsinyt kuviakaan ottaa. Nyt on kuitenkin Transit taas valmiina uusia suke-seikkailuita varten!

Rauma Repola Diving Club on pyöräyttänyt kohdekartan kaikkien kotimaassa sukeltavien iloksi. Kartan "erikoisuutena" on mahdollisuus hakea kohteita myös syvyystiedon perusteella perinteisen sanahaun lisäksi. Valtaosa kohteista on Hylyt.netistä ja Museoviraston rekisteriportaalista, lisäksi joukossa on myös sukellusseurojen ilmoittamia kohteita. Omia kohteita voi, ja on suotavaakin ilmoittaa lisättäväksi kartalle. Ei muuta kuin tutkimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti