torstai 26. tammikuuta 2012

Sukelluskuvausseminaari

Liitosta lähestyttiin minua tällaisella viestillä (jakelu oli puheenjohtajille ja sihteereille, kaipa tieto muutoksista kulkeutuu aikanaan pääkallonpaikallekin):

Kamera pysyy jo kädessä veden alla, mutta pitäisi saada vähän parempia kuvia? Tule noukkimaan huippusukelluskuvaajien parhaat vinkit Sukelluskuvausseminaariin lauantaina 24.3.2012 Helsinkiin SLU-talolle (Radiokatu 20).

Ohjelmassa klo 10-17:
Sukelluskuvaamisen perusteet, Olli Rinne
Pokkarista kaikki irti, Jaakko Ala-Hiiro
Kuva kisakuntoon, Pekka Tuuri
Kuvaaminen vapaasukeltamalla, Kimmo Lahtinen
Oppia kurssilta - PADI Digital UW Photographer, Ralf Åström

Seminaari sopii parhaiten aloittelevalle kuvaajalle, joka haluaa kehittyä harrastuksessaan, mutta tarjoaa myös erinomaisen tilaisuuden kaikille sukelluskuvaajille tavata muita lajin harrastajia ja verkostoitua.

Hinta: 50 € (sis. luennot, aamukahvi, lounas SLU-talon lounasravintolassa, iltapäiväkahvi) Haluatko kuviasi esille seminaarinäyttelyyn?

Voit tuoda mukanasi noin 10 kuvaa paperi- tai valokuvatulosteena, jotka laitetaan esille luentosaliin. Ota yhteyttä, niin saat lisäohjeita kristiina.karila (at) sukeltaja.fi Ja illalla juhlitaan

Seminaari jatkuu iltajuhlalla hotelli Presidentissä. Tervetuloa tapaamaan sukelluskuvaajia, verkostoitumaan, nauttimaan hyvästä ruuasta ja viettämään hauska ilta!

Hinta: 50 €


Tapahtuman "virallinen" mainos löytyy Sukeltajaliiton etusivulta. Samasta paikasta löytyvät myös ohjeet tapahtumaan ilmoittautumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti