sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Pakollinen katsaus viime vuoteen

Vuosi vaihtui työn merkeissä ja ainakaan vielä ei ole kerennyt aloittaa uutta sukelluskautta. Viimeisen sukelluksen siirto sukellustietokoneelta PC:lle on taas yhtä tervan juontia, varmaan pettänyt se minun aiemmin tekemäni juotos...

Vuonna 2011 tuli tehtyä 61 kirjattua sukellusta, aika usein tuli sukelluskohteeksi valittua jonkin sortin hylky. Hylkydyykkejä tuli yhteensä 38, joukossa oli laivojen lisäksi niin lentokone kuin pyöräkuormaajakin. Suomen lisäksi käytiin huhtikuussa Norjassa Narvikissa ja kesäkuussa Virossa Saarenmaalla, muutoin pysyttelin tiukasti kotimaassa. Sukelluskausi tuli avattua viime vuonna 23. tammikuuta, tänä vuonna olisi tarkoitus päästä vesiin vähän aiemmin... Vuoden viimeinen sukellus tehtiin 31. joulukuuta ja kohteena oli Raimo-Ragnar. Oli muuten aika herkkua kun pääsi joulukuussa tekemään venesukelluksenkin. :)

Tuossa vielä vertailun vuoksi kuvat Söderbystä kesältä ja vuoden viimeiseltä päivältä. Olin ottanut kuvat lähes samasta paikasta, joka ei kyllä johtunut tietoisesta yrittämisestä. Kuvista näkee kuitenkin hyvin kuinka korkealla vesi on nyt.
27. heinäkuuta, kuva otettu Nokian kännykällä.

31. joulukuuta, kuva otettu ihkauudella iPhonella. Tapaninpäivänä oli vedenpinta noussut suurinpiirtein tuon etualalla olevan auton etupyörien kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti