maanantai 14. marraskuuta 2011

Puuttuva punainen lanka

Viime viikonloppuna oli tarkoitus lähteä sukeltamaan Suomenlahdelle, Kalbådagrundille. Kaikki näytti hyvältä vielä perjantaina, kun sääkin olisi ollut erinomainen. Harmittava takaisku tuli, kun sukelluskaveri ilmoitti työesteestä. No, viikonlopun reissu peruuntui, mutta sellaista se vaan välillä on. Nyt pitäisi käydä tyhjentelemässä tuplia jollain dyykillä, että saisi tilaa trimiksille. Tarkoitus olisi siis vielä käydä vähän ulompana merellä, jos se vain kelien puolesta on mahdollista. Kai sitä voisi vaikka käydä jollain pienemmälläkin hylkyreissulla, esim. Chrysantilla.

Näin maanantai-illan ratoksi voi muuten vaikka katsella esimakua tulevasta Hangon evakuoinnista kertovasta dokumentista "Evacuation of Hanko". Suhosen Jannen tiimeineen kuvaaman videon traileri löytyy mm. Vimeosta. Pituutta trailerilla on hiukan reilut 5 minuuttia ja ainakin minulla odotukset tulevasta ovat korkealla tuon jälkeen.

Ensi perjantaina on Hesassa meriarkeologian seminaari Uutta tietoa pintaan. Lippuja näytti olevan vielä tarjolla lähes 70 ja tapahtumahan on ilmainen. Ajankohtahan osuu harmillisesti päiväsaikaan, jolloin moni kiinnostunut on varmaankin töissä. Jos perjaintaille ei ole muutakaan puuhaa, niin ei muuta kuin kuulemaan valistuksen sanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti