keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Jokaisessa meissä asuu pieni luolaihminen

Löysin sisäisen luolaihmiseni taannoisella Ojamon reissullani, eikä paluuta entiseen ollut. Ojamo-portaalia on tullut lueskeltua, erityisesti luokitusosiota ja sitä myöten kypsyi päätös sopivan kurssin käymisestä. Kysyin Klasulta kurssia, mutta sopivasti samaan aikaan seurakaveri ilmoittikin järjestävänsä cavernin ja intro to caven talven / kevään aikana. Harkitsin vielä pitkään ja tarkasti (eli yön yli) ennen kuin ilmoitin Janille, että mukana ollaan. Cavern on tarkoitus käydä maalis- tai huhtikuussa Kaatialassa ja intro 2 cave vedetään sitten toukokuussa Ranskassa, Lotin alueella. Nyt alkaa epätoivoinen rahan hamstraus kurssin toteuttamisen mahdollistamiseksi. Onneksi tuo maksuhomma jakaantuu pieniin palasiin, ei siis pitäisi muodostua esteeksi. Lomistakaan ei ole mitään hajua miten ne ensi vuonna ovat, kaipa ne jotenkin saadaan järjesteltyä...

Ensi lauantaina olisi tarkoitus lähteä pitkästä aikaa merelle, kun Markollakin on taas vapaapäivä. Kohteesta ei ole mitään hajua, riippuu aika paljon kelistä. Ainakin tällä hetkellä aaltoennuste näyttää lauantaille erinomaisen tyyntä keliä, mutta tilannehan saattaa toki muuttua.

Tyynestä kelistä tuli mieleeni aamuinen käynti Lappohjassa: Ajaessani Tammisaaren ohi oli meri aivan pläkä ja Karjaan puoleisessa päässä siltaa niin maa kuin merikin oli sankan usvan peitossa. Sumu hälveni kuitenkin todella nopeasti, sillä jo sillan toisessa päässä sumua ei ollut yhtään ja näkyvyys merelle oli erinomainen. Kun palasin takaisin Lappohjasta, tilanne oli ennallaan, vaikka olinkin arvellut sumun hälvenevän siihen mennessä toiseltakin rannalta. Mikä lie mahtoi aiheuttaa moisen sääilmiön?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti