torstai 14. maaliskuuta 2013

Vuokrapullon vaihto

Alkuvuodesta tuli eteen tilanne, että Riihimäen urheilusukeltajien ensiapuhappipullon vuokrasopimus piti uusia, ja pullonkin katsastus oli mennyt viime vuonna umpeen. Kalustovastaavana otin pullon mukaan ja jonkun työpäivän jälkeen lähdin asioimaan RTP:ssä. Kuten tavallista, niin hommaan tartuttiin ripeästi ja pian seuralla olikin uusi vuokrasopimus tehtynä, mutta koska kyseessä oli viiden litran pullo, niin paikan päältä ei löytynyt uutta tilalle. Koska asialla ei ollut kiire, jätin pullon sinne ja sovittiin, että haen uuden kun Woikoski sen toimittaa. Oli kuulema harvinainen tapaus tuollainen viiden litran happileka.

Aikaa kului ja pullokin saapui. Kun taas sattui sopiva lopetusaika töissä, niin lähdin hakemaan pulloa seuran kompurahuoneelle. Kun myyjä kirjoitti hapen eränumeroa ylös, huomasin eränumeron alla tekstin "KÄYTTÖ ENNEN 6/2008". Huomautin asiasta, notta on vähän vanhaa happea, jonka jälkeen soitto Woikoskelle ja asioiden selvittely. Tilanne jäi vähän auki, sain kuitenkin tuon happipullon mukaan ja sovittiin vaihdosta uuteen turvapulloon teollisuussopimuksen hinnalla. Myöhemmin kompurahuoneella huomasin, että myös pullon katsastus oli mennyt umpeen viime vuonna. Mieleen hiipi ajatus, että onkohan tämä juuri se sama pullo jonka itse vein vaihdettavaksi. Nyt ei paljon Woikosken toimet vakuuta!

Tämmöiset tarrat oli 2013 haetussa pullossa: "KÄYTTÖ ENNEN 6/2008" ja "SEURAAVA KATSASTUS 2012"

Reilu viikko sitten sain puhelun juuri kun olin tullut junalla Pasilaan. Puhelu koski tuota turvapullon huomattavsti kalliimpaa sopimusta, jota ei sittenkään voisi antaa teollisuussopparin hinnalla. Koska minulla oli muutakin tekemistä juuri silloin, pyysin kaveria laittamaan sähköpostia niin voidaan käsitellä asia seuran kokouksessa. Eihän tuota sähköpostiakaan tullut ja asia haipui unholaan. Varmaan pitäisi lähteä taas käymään tuolla RTP:llä, niin saisi tämänkin asian pois päiväjärjestyksestä. Kyllä voi olla yksinkertainen vuokrapullon vaihto olla vaikeaa!

Lähetin asiasta asiakaspalautetta Woikoskelle, katsotaan mitä sieltä vastataan.

2 kommenttia:

  1. Tuon kokoisia pulloja on paloautoissa ja ambulansseissa läpi Suomenniemen joten ei ne kovin harvinaisia voi olla. (Tätä kokoluokkaa käytetään lähinnä silloin kun hapenantovälineet otetaan kantoon.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kohtaa seliteltiin laveasti turvapullolla johon kuuluu paineensäätimet sun muut himmelit, jotka meillä on jo. Sukellushappipullo ei ollutkaan niin paha rasti.

      Poista