maanantai 11. helmikuuta 2013

Väliaikaa

Hernesaaren hylky houkutteli sen verran, että päätettiin järjestää Riihimäen urheilusukeltajien reissu kyseiselle kohteelle ensi kuun alussa. No, suunnitelmat muuttuivat kun eilen sain kuulla Facebookin välityksellä avannon paikalla liplattelevan jo avoveden. Ei siinä mitään, avovesi on kuitenkin jääkantta mukavampi!

Viime lauantaina pidettiin perinteinen hylkyseminaari Venemessujen yhteydessä. Kyseessä oli järjestyksessä kolmas kerta kun seminaari kokosi hylyistä kiinnostunutta väkeä messuille, ja tälläkään kertaa ei ohjelmassa ollut valittamista. Väkeä oli tupa täynnä, lippuja oli jaossa muistaakseni 400. Ja kuten Immi sanoi tapahtuman alussa, kaikille halukkaille riitti tikettejä.

"Aikainen lintu madon löytää" ja "aikainen sukeltaja luolan silttaa"... Ensimmäinen sananlasku lienee laajemmaltikin tunnettu, jälkimmäinen on kuulema ollut käytössä mm. Plurassa. Koska allekirjoitan molemmat väitteet, niin olin suht' ajoissa myös norkoilemassa ovella, joten sain valittua paikan toiselta riviltä suoraan valkokankaan kohdalta. Hyvältä paikalta oli helppo napsia kuvia ohjelman seuraamisen lisäksi, joten tännekin on pikapuoliin odotettavissa jonkinlaista seminaariraporttia viime vuotiseen tapaan muutamalla kuvalla höystettynä.

Jossain vaiheessa kevättä on tarkoitus kirjoittaa jonkinlaista tarinaa harrastuksen siirtymisestä pimeälle puolelle, toisin sanoen luvassa on asiaa rebreatherin hankinnasta ja kurssista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti