sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Viimeiset viilaukset

Huomenna on töihin liittyvän määräaikaistarkastuksen lekurivaihe. Ajattelin pyytää lääkäriltä Duact-reseptiä, ihan varmuuden vuoksi. Ennen en ole moista troppia kokeillut, mutta nykyään on ollut vähän sellaista tukkoisuutta havaittavissa sukelluksillakin, joten kokeillaan tokenisiko tuolla.

Päiväsaikaan ajattelin pistäytyä Hämeenlinnassa seuran tallilla ja vilkaista happipullojen tilan. Jos siellä vielä on tyhjä pullo, niin kierittelen sen autoon ja käyn hakemassa täyden lekan tilalle. Joka tapauksessa tavoitteena on, että saan laitettua riittävästi puhdasta happea dekokannuun, niin voi sitten topata sen ihan paineilmalla. Viime kerrallahan happea ei ollut tarpeeksi, ja olisi pitänyt topata 40-prosenttisella nitroksilla - eikä ollut edes filtteriä. Jätin sitten hommat vähän kesken.

Muutamat villasukat ja parit alushanskat vielä sukellusvarustekassiin, niin alkaa olla Norjan reissun sukelluskamat reilassa. Kaikki muu onkin sitten ihan levällään... Tänään tultiin vanhempien luota, mutta onneksi on muutama päivä aikaa raapia vähän vällyjä mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti